vrijdag 19 september 2014

Een goedkoop nieuw interieur, doe het zelf!

Ben je het zat om altijd dezelfde schilderijtjes en andere decoratie dingetjes te zien? Ben je toe aan een frisse look in je huis? Vind je het leuk om zelf dingen te maken? Dan volgen hier wat tips om op een simpele en leuke manier kleine dingen in de decoratie van je huis te veranderen en toe te voegen.

upcycle oude meubels

Heb je veel verschillende kleuren en stijlen meubels in je huiskamer en wil je dat alles wat beter bij elkaar past? Probeer dan eens om je salontafel, bijzettafeltjes, eettafel etc. dezelfde kleur te verven. Ook al is de houtsoort niet hetzelfde, zal er door het verven meer enigheid in je huiskamer komen.
a0b07ca3a6dba3dbec5e32308f348c45_1406828
Je kunt ook op de rommelmarkt mooie oude meubels kopen en die een nieuw kleurtje geven. Afhankelijk van de stijl die je zoekt kun je ze bijvoorbeeld een felle kleur geven voor een nieuw/oud contrast.
Ook houten schilderij- en foto lijsten kun je verven om ze bij de rest van je meubels te laten passen.

Knutselen maar!

Koop op de rommelmarkt een oud boek met een beetje vergeelde pagina's. Uit deze pagina's kun je dan vormpjes knippen zoals hartjes en deze op je muur plakken of in een lijst. 
Wil je een natuurlijke maar moderne en hippe look in je huis? Ga dan opzoek naar platte stenen, die ronde die je aan zee vind, en beschilder deze. Je kunt ze in een bepaalde kleur schilderen of er dingen op tekenen. Op internet vind je veel leuke voorbeelden als je zoekt op "painted rocks".
Versier saaie bloempotten door ze te verven of er lintjes om te binden. Je kunt ook een leeg blik nemen (waar bijvoorbeeld groenten in zaten) en deze beschilderen en versieren om er een leuke hippe bloempot van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten